dělám do něj obyčejný puding - nejlépe vanilkový a kakaový na střídačku (není to tak kalorické jako máslový krém), stejně jako střídám sušenky bílé a tmavé. Na závěr je dobré posypat kokosem. Je to ale trochu patlačka a doba konzumace je několikanásobně kratší než doba výroby, takže když máme chuť na "rychlovku", tak uvařím oba druhy pudingu a do velké mísy prokládáme střídavě sušenky a tenké vrstvy pudingu, dokud nedojde materiál. Většinou dobrota nestihne ani vystydnout, ale když by náhodou stihla, tak když se mísa předem vypláchne vodou, po vystydnutí se celá masa dá vyklopit a nakrájet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.