Recepty Fotoalba Deníky Vzkazy
    

Recepty

[<<Předchozích 10] Poslední recepty ze všech kategorií 1120 z 320 [Dalších 300 >>] 
Citrónová babeta

Citrónová babeta

Babeta byla někdy v sedmdesátkách výborná „buchta“, která se prodávala v hliníkové vaničce. Voněla po citrónu a byla nadýchaná, hebká a moc dobrá...

Šalamounovy řezy

Šalamounovy řezy

... nebo také Mokrá buchta, Šup do trouby, nebo ještě spousta jiných názvů.

Řízkové variace

Řízkové variace

Není řízek jako řízek... A ani smažený řízek nemusí vždy chutnat stejně.

Citrónová svěží poleva

Citrónová svěží poleva

Naprosto dokonalé chuťové vyladění této polevy dostaneme, když ji před zaschnutím posypeme tenoulinkými hoblinkami citronové kůry...

Skořicová klubíčka

Skořicová klubíčka

Neobvyklý tvar cukroví, který na míse určitě zaujme...

Vykrajované laskonky

Vykrajované laskonky

Celkem jednoduchý recept s výbornými výsledky...

Kavárenské pomeranče

Kavárenské pomeranče

Jsou výborné, pokud je chci dávat jako vánoční cukroví, buď je krájím na čtvrtiny, nebo kanduji kumquaty, které odpovídají velikostí ostatnímu cukroví

Pantoflíčky

Pantoflíčky

Je to taková piplavá záležitost, ale je to moc pěkné cukroví a také velmi dobré.

Zázvorky

Zázvorky

Recept na staročeské cukroví podle Marie Janků – Sandtnerové

Speculatius neboli Spekulátky

Speculatius neboli Spekulátky

Původní recept je z Belgie. Oblíbené jsou také v Holandsku a v Německu. Jedná se o typické adventní a mikulášské sušenky, jejichž chuť je dána kombinací koření, a vzhled použitím tzv. embosovaného válečku. Jsou tak akorát vánočně sladké, křupavé a voňavé.

[<<Předchozích 10] Poslední recepty ze všech kategorií 1120 z 320 [Dalších 300 >>] 
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.