Suroviny: | 1½ kg vepřové krkovice200g strouhaného sýra6 stroužků česneku3 rajčata3 lžíce olivového oleje1 lžíce oregana1 lžíce šalvěje1 lžíce bazalky1 lžíce strouhané citrónové kůry4cl koňaku¼ litru červeného vína • petrželka, pažitkasůl, pepř |
---|---|
Postup: | Maso prošpikujeme česnekem, v oleji utřeme bylinky, koňak a citrónovou kůru,v pekáči zprudka opečeme. Dopékáme 80 minut a podléváme vínem. Rajčatarozetřeme se sýrem, potřeme maso a zapékáme 10 minut. |
Vložil: | Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14 Novákovic rodinka |
Datum: | 28.9.2008 7:13:44 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.