| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

ČOKOLÁDOVÁ BOMBA

Suroviny:Krém:

200 250 g másla

50 g pískového cukru

100 g čokolády na vaření

300 400 g cukrářských piškotů

likér • Šlehačka: 1 šlehačka, ovoce (rybíz, maliny..), nastrouhaná čokoláda hoblinky, šlehačka na ozdobu
Postup:Změklé máslo vyšleháme do pěny s čokoládou, cukrem a griotkou (já jsem dala rum). Hlubokou mísu vyložíme mikrotenem a potřeme po celé ploše krémem, poté vložíme asi polovinu piškotu střídavě potíraných krémem, plníme až po okraj. Obsah naplněné nádoby necháme asi 2 hodiny ztuhnout a uležet. Poté bombu vyklopíme, odstraníme mikroten a po celé ploše naneseme bohatě tuhou šlehačku. Dokola obložíme zbylou polovinou piškotů, nakonec ozdobíme ovocem a čokoládovými hoblinkami. Šlehačka: Hustě našlehanou šlehačku promícháme s ovocem a nastrouhanou čokoládou.
Vložil:

*Veru&Honzik03&Viki12&Kubik14

Novákovic rodinka
Datum:22.9.2008 20:14:53
Názory k receptu (0 názorů)
Žádné názory zatím nejsou. Vložte první!

Žádné fotky k receptu zatím nejsou. Přidejte je vy!

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.


Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.