Suroviny: | Cizrna nebo zluty hrach • celer • mrkev • petrzel • cesnek • cibule • majoranka,bobkovy list,nove koreni,sul,pepr • Houska na krutony • bujon (podle chuti) |
---|---|
Postup: | Dukladne uvarime cizrnu nebo hrach, pro snadnejsi pripravu muzete pres noc namocit, ovsem pouze tehdy, kdy pouzivate hrach, jinak to nema smysl. Do hrnce behem vareni neni treba hned na zacatku pridame kousek celeru 1 petrzel,a dve stredni mrkve, bobkovy list, nove koreni a bujon.Jakmile je vse meke rozkrajime zeleninu na mensi kusy aby nam sli rozdrtit ponornym mixerem i s cizrnou na kasi.Jeste predem vylovyme nove korenia bobkkovy list.Po rozmixovani dle potreby prilijeme bujon nebo vodu dochutime rozmackanym cesnekem asi tri strouzky, ale zalezi na kazdem,soli, majorankou a peprem.Uz jen pouze zahrivame 5-7 minut.Pred podavanim posypeme krutony |
Vložil: | Babell |
Datum: | 30.6.2011 11:28:08 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.