Suroviny: | Připravíme marinádu: • 4 pol. lžíce tatarské omáčky • 1 po. lžíce hořčice • 1 pol. lžíce soli • 1/2 lžíce mlet. pepře • 1/2 lžíce mlet. papriky • 1 pol. lžíce solamilu • 1 pol. lžíce drceného kmínu • česnek dle chuti • šťáva z 1/2 citronu • půl dl. pivaNa obalení: polohrubá mouka smíchaná s grilovacím kořením |
---|---|
Postup: | Kapra naporcujeme na tzv. podkovy (já dělám jen z pulek)Porce kapra vložíme do marinády, kde ho ponecháme 24 hodin, potom obalíme a vložíme do rozpáleného oleje. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.Dobrou chuť:o) |
Vložil: | únor07 miminka únor 07 |
Datum: | 12.8.2008 18:17:26 |
(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.