Kapr trochu jinakAutor: únor07 , 12.8.2008 18:17:26
Suroviny Připravíme marinádu: • 4 pol. lžíce tatarské omáčky • 1 po. lžíce hořčice • 1 pol. lžíce soli • 1/2 lžíce mlet. pepře • 1/2 lžíce mlet. papriky • 1 pol. lžíce solamilu • 1 pol. lžíce drceného kmínu • česnek dle chuti • šťáva z 1/2 citronu • půl dl. piva • • Na obalení: polohrubá mouka smíchaná s grilovacím kořením Postup Kapra naporcujeme na tzv. podkovy (já dělám jen z pulek) Porce kapra vložíme do marinády, kde ho ponecháme 24 hodin, potom obalíme a vložíme do rozpáleného oleje. Jako přílohu podáváme bramborovou kaši. Dobrou chuť:o) Zobrazeno doposud 462 x.
|
Všichni uživatelé |