Recepty Fotoalba Deníky Bazar Vzkazy
    

Klatovské rarášky

Autor: habinka , 6.8.2008
-od ClaireD
Postup
Kuřecí nebo krůtí na "malé řízečky", osolit, obalit v mouce, namáčíme do těstíčka.

Těstíčko: sklenka piva, vejce celé, hladká mouka, hořčice, worchester, sojovka, pepř, muškátový oříšek. Mouky tolik, aby těstíčko bylo tak husté aby nestékalo z prstu...
Obalujeme, na rozpáleném oleji opečeme z obou stran, opečeme do zlatova.
Podáváme nejlépe se smaženou přílohou - opečené brambory, americké brambory, hranolky, krokety.

Oznámkujte recept (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1,5 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 947 x.

Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.