Deníky Fotoalba Recepty Vzkazy
    

Patří do deníku

CHLEBOVÁ KAPSA PLNĚNÁ CAMEMBERTEM A CIBULÍ

Autor: minina+Dany 03/06,Verča 04 /09 , 21.1.2008
1 hrnek vlažné vody
1 lžíce olivového oleje
1 lžička soli
2 lžíce medu
½ lžičky mletého hořčičného semínka (já ho nedávám)
3¼ hrnku hladké mouky
1 lžička droždí

1 velká červená cibule (dávám i bílou)
1 lžíce másla
1 lžíce olivového oleje
1 celý camembert
1 rozšlehané vejce

Prvních sedm surovin vložíme do pečící nádoby ve výše uvedeném pořadí. Přístroj nastavíme na program „TĚSTO“.
Cibuli zesklovatíme na másle s olejem a necháme vychladnout.
Po ukončení programu těsto vyklopíme na pomoučenou plochu a hněteme 2 minuty. Pomoučeným válečkem vyválíme placku dostatečně velkou, aby zabalila celý sýr. Sýr položíme doprostřed a navršíme na něj cibuli. Okraje těsta potřeme vejcem a sýr s cibulí zabalíme. Potřeme rozšlehaným vejcem a pečeme na vymazaném plechu v troubě vyhřáté na 220°C asi 25 minut dozlatova. Necháme 15 minut vychladnout.
Abychom si pochutnali, musí být kapsa stále ještě teplá.

Já rozdělím sýr na menší díly, a kapsy dělám menší.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 607 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.