Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Jáhlový dort

Autor: Peckaa - Ráďa,Mariánek , 12.11.2007
Jáhly dobře propláchneme vodou, uvaříme do měkka (asi 30 minut) s troškou soli. Do jáhel zamícháme hladkou mouku (na hrnek jáhel větší štampdli mouky),  necháme v teplé místnosti přes noc vykvasit. Těsto zřídne. Druhý den vymastíme pekáč, nasekáme sušené ovoce a smícháme s těstem. Pečeme asi 20 minut při 180 až 200 stupních.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 511 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.