Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

HOUBOVÝ "TATARÁK"

Autor: Týnka,Klárka 03/05,Ondra 04/07 , 8.9.2004

Začínají nám opět růst houbičky, takže přispívám jedním houbařským receptem:


HOUBOVÝ „TATARÁK“


 


Houby se pokrájí na hodně malinkaté kousky – je to pakárna, od tý doby co mám robota, projíždím sekačem – bacha, nepřehnat to, pořád by mělo být „do čeho kousnout“, opepří, jemně posolí (ne moc, bude se přidávat sojovka a ta je slaná) a podusí na pánvičce. Dá se to do misky. Cibuli pokrájet na drobno a opéct do zlatova – přidá se k houbám. Směs se zalije sojovou omáčkou a přidají se nasekané zelené bylinky (petržel, libeček). Několik stroužků česneku (podle chuti, já dávám min. 5) se prolisuje do směsi a vše pořádně zamíchá a nechá se vychladit v lednici. Maže se na topinky.


 

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1038 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.