|
|
Španěské ptáčky pro pohodlné!! |
|
Autor: Věra+Anetka 07/04+Stáník 05/07 , 18.9.2007 | |
| 0,5kg hovězího masa,špek,3 cibule,4 vajíčka,30dkg gothaje,kyselé okurky,plnotučná hořčice,hladká mouka,masox,pepř,trochu soli
POSTUP PŘÍPRAVY
Na pokrájeném osmahnutém špeku si zesklovatíme pokrájenou cibulku,přidáme hovězí masíčko a kostku masoxu.Až se nám masíčko zatáhne,zalijeme vodou a dusíme.Já připravuji veškeré maso na omáčku v papiňáku,takže bylo za 1 hodinu měkké.Přidáme vodu a další pokrájené ingredience,plnotučnou hořčici a omáčku dohustíme moukou rozmíchanou ve troše vody.Podle chuti dosolíme a dopepříme.-))Jako přílohu můžeme dát houskový knedlík,ale výborné jsou i těstoviny.Dobrou chuť!!!!!
|
|
Zobrazeno doposud 621 x.
|
|