Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

zapečený lilek

Autor: Zdislava a kluci , 10.4.2006

1 lilek
cca 10-15 platku anglicke slaniny
100 g strouhaneho eidamu
2-3 rajcata
2 strouzky cesneku
olivovy olej (nebo jiny)
provencalske koreni (nebo tomu podobne)
grilovaci koreni


lilek nakrajime podel na platky cca 4 mm (budou z toho ovalky) ten nasolime a nechame ho pustit vodu (minimalne 30 minut) pak osusime a na oleji osmahneme aby byl uplne mekky, na platek slaniny polozime oval lilku a zabalime, dame do zapekaci misy (takhle udelame vsechny kousky) zasypeme nakrajenym rajcatem a rozsekanym cesnekem (opravdu radeji nakrajenym, nez rozdrcenym) okorenime provencalskym korenim a grilovacim korenim a zasypeme eidamem, nechame pect az je syr roztekly a trosku nazlatly :-)
dobrou chut

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 260 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.