Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Kluzké maso

Autor: Ptáčková , 5.3.2006
300 g vepřové maso
2 lžíce škrob
1-2 bílek
1 ks masox
bílé víno
1 větší pórek

Maso nakrájíme na nudličky, obalíme v bílku a trošce škrobu, mezitím rozmícháme masox ve 2 dl vroucí vody, přidáme trochu vína podle chuti a opět trošku škrobu, důkladně rozmícháme. Nakrájíme pórek na půlkolečka centimetr silná. Maso osmahneme, vyndáme, osmahneme pórek, vrátíme maso a zalijeme nálevem, necháme prohřát, až omáčka zhoustne, podáváme s rýží.
Teď už jen zbývá popřát dobrou chuť.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 273 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.