Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Fazolky po provensálsku

Autor: Flylady , 24.2.2006

Lucie


V osolene vode 10 minut varime jeden sacek mrazenych zelenych fazolek. Nakrajime na jemna kolecka 1 cibuli, osmahneme ji na masle. Pridame na kosticky nakrajena 2 rajcata (ted v zime pouzivam z konzervy, chutnaji lip, v lete bych dala cerstva), uvarene fazolky, pul kelimku zakysane smetany, sul, pepr a 1 lzici tymianu. Hotovo.
Meli jsme to jen s domacim chlebem s klicky a dynovymi seminky, ale pro vetsi hladovce by se k tomu nejspis hodily i brambory. Trochu jeste zbylo, tak to zkusim k obedu smichat s testovinami.
Nejlepsi na tom je, ze je cela vecere hotova za 20 minut a vetsinu z tech 20 minut jen cekate, az se zacne varit voda nebo se uvari fazolky. Prace je tam asi na minutu.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 247 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.