Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Hvezdy-pokračování

Autor: spravce* , 24.3.2003

Kozoroh
Jejich stoupající síla se projevuje od zimy až do jara. Daří se jim zvláště v září a říjnu. Nejproblematičtější měsíce jsou červenec a srpen. Doba dovolených… zde mohou počít nechtěného potomka.Více se uvolní a tolik se nepozorují, proto jsou prázdniny také k plánovanému početí nejideálnější. Pokud máte co do činění s Kozorohem či Kozonožkou, tak vězte, že založení rodiny zásadně plánují, a tomu se musíte podřídit i vy.


Vodnář
Miluje děti, ale nemusí být všechny jen jeho či její. Většinou rodičovství plánuje. Mívá jedno až dva potomky. Nejúspěšnější čas pro početí je měsíc duben a květen. Složitý je březen a část listopadu. Vodnář je obvykle velkorysým otcem a milující matkou. Doba dovolených přeje uvolnění, proto pozor na tyto měsíce, může počít i nechtěného potomka. V těhotenství věří a propaguje přírodní a správnou výživu. Velmi odsuzuje kouření.


Ryby
Gravidita je jedním slovem úžasná. Takový Rybák by skutečně mohl zplodit nejméně tucet dětí, bez ohledu na to, jak je uživí. Když se ucho utrhne, moc se diví… vždyť si dával pozor! Nejlépe se mu daří v červnu, červenci a v srpnu. Pozor si musí dávat i na ostatních devět měsíců, neboť je to borec.


Beran
Pokud si právě nepřejete počít potomka, pozor na červenec, srpen a září! V opačném případě tyto měsíce vřele doporučuji – narodí se vám nejen zdravé děťátko, ale i věrná kopie vašeho obrazu. Mám pro to logické vysvětlení: vaším znamením je oheň – prudké sluneční paprsky oheň zastupují, letní čas je tedy pro vás nejpříznivějším obdobím pro početí. Umocní vaši touhu, posílí úrodný klín. Zasejete dobré sémě.


Býk
Početí zdravého potomka se daří od května do listopadu. Pozitivní měsíce pro početí jsou pak srpen a září. Býčci bývají velmi plodní a celá řada z nich má nejméně dvě, tři ale i více ratolestí. V jarních a letních dnech si dávejte zvláště pozor na nevítané milování. Spíše se družte podle libosti a chuti. Býci mívají silné a zdravé děti. Nejsou s nimi přílišné problémy, snědí na co přijdou a chovají se vcelku klidně.


Blíženci
Nejlépe se Blíženkyni daří zplodit potomka v květnu a červnu, nevylučuje se ani podzimní období a část zimy. V červnu se rodí mnoho dvojčat a trojčat – tak aby vás to nepřekvapilo. Moře a hory působí přímo čarovně. Pokud se jí nedaří otěhotnět doma, alou do světa, k moři. Tam by měla čekat onen zázrak početí. Netoužíte-li po miminku dejte si ve zmíněném období dobrý pozor!


Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1395 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.