Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

kam v Praze s detmi

Autor: Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 , 19.3.2005

kam s detmi v Praze 18.3.2005 23:32:45


ztaženo z www stranek cervnovek2004 - z verejneho deníčku


KAM S DĚTIČKAMI NA JÍDLO


IKEA www.ikea.cz je vymyšlena skvěle,jak dětský koutek,tak i restaurace.


Metropole www.metropole.cz Dětský koutek i když né tak docela. Mezi posezením u občerstvení je vytvořen ostrůvek pro děti se skluzavkou, houpačkami a kolotočem


Teta Tramtárie www.tetatramtarie.cz v prostorách bývalého Domu sportu.


Dětské knihkupectví, divadélko, kino, dětský koutek pro různé věkové kategorie dětí, polyfunkční multimediální centrum, prodejna hraček, her a zboží pro děti různého druhu, gastronomické zařízení pro cca 150 lidí - velký mléčný bar, kavárna, pizzerie. Jungmannova 28, Praha 1, 110 00


Kavárna Loutka v pasáži divadla Minor http://www.minor.cz/ Nekuřácké prostředí vyzdobené loutkami, ke koukání i k prodeji. V růžku dětský stolek pro kreslení a v druhém internet pro brouzdání.


Kavárna Vesmírna http://www.mameotevreno.cz/ v ulici ve Smečkách 5, Praha 1


Čajovna U měsíční kočky v Zubatého ulici na Smíchově, nekuřácké prostředí a jsou velmi laskaví k dětem.


Bohemia Bagel www.bohemiabagel.cz v Masné ulici - mají dětský koutek je doslova vypolstrovaný pro mrňata, je tam malá skluzavka, pro větší nějaké žebřiny a hračky pro všechny.. Je to dost neformální restaurace, takže nebyl ani problém dát jedno spící děcko do růžku koutku a moje dcera si hrála a my seděly jednoduše na zemi na kobercích přímo v místnosti, kde koutek je (i s kafem a jídlem..).Můžete si tam půjčit i knížku na čtení, či si sednout na chvíli k internetu.


Pizzerie Padova http://www.padova.cz/ vedle hotelu Movenpick na Smíchově velký dětský koutek s hračkami, stanem, tunelem, dětské vysoké židličky, po jídle automaticky a zdarma přinesou dospělým espreso a dětem lízátka.


Pizzerie RUGANTINO http://www.rugantino.cz/ Praha 1 - Dušní č.4. V zadní části restaurace jsou na zdech namalovány obrázky z pohádky o Pinokiovi, děti mohou na záchod samy, protože se neztratí - holčičí záchody mají růžové dveře, klučičí zase modré, prostě děti jsou tu vítány - jsou tu dětské sedačky, velice milá a usměvavá obsluha půjčí dětem pastelky a přinese omalovánky, na požádání vám udělají dětskou porci, pití dostanou děti v uzavřených kartónových kelímcích s brčkem.... a pizza je moc dobrá. Navíc se tu dají slavit i narozeniny


Zahrádka u vchodu do porodnice v Podolí Ve stínu pod stromy, obsluha normální, jídlo hodnotit nemůžu, byla jsem tam jenom na limču k dispozici 4 odrážedla (motorky a autíčko), domeček, houpačka, malý stoleček a lavice.. Není to zrovna klidné prostředí (sousedí s hlavní silnicí na nábřeží), ale na pokec s volně vypuštěným dítětem to bylo fajn.


Restaurace Cihlena www.cihelna.com na Malé Straně má pěkný dětský koutek, bohužel zatím otevřený pouze o víkendech, mají i dětské menu...


V restauraci La bocca v Truhlářské ulici je nejen krásný dětský koutek /Ikea/, dobrá kuchyně, dětské židličky, ale i menu.


Restaurace na Žofíně http://www.gastrozofin.cz/ má krásný dětský koutek, autíčka, hrad, klouzačky atd., ale pouze v létě na zahrádce!


Restaurace Zlatý Anděl u Carefouru na Smíchově. Posezení ve dvoře, bez hluku, příjemný personál, velké porce. Prolézačka, klouzačka, lanové houpačky. Vchod průjezdem hned naproti východu z metra B.


Restaurace Albio http://www.albiostyl.cz/core.php?page=index dětský koutek Café Imperiál http://www.hotelimperial.cz/cafe/home.asp Je zde dětský koutek pro dítě donesli omalovánky a nové pastelky Jinak je známo,že je zde ke kávě(espreso za 31 Kč)kobliha zdarma.


Restaurace KOGO www.kogo-prague.cz Slovanském domě, kde je malé hřiště Sparkys, ale tam je nutné dítě hlídat, je od restaurace daleko.


Restaurace v hotelu Salvátor http://www.salvator.cz/


Restaurace Blue Orange www.blueorange.cz Praha 9. Nevšimla jsem si sice, jestli tam mají nějaký dětský koutek, ale jídelní lístek nabízí menu dětem: od 6 měsíců, od 12 měsíců atd.


Pizzerie Severka u pošty na proseckém sídlišti nabízí venkovní posezení, kde často sedávají maminky s kočárky, a uvnitř dětský koutek, vymalovaný obrázky, vybavený prolézacím domečkem, hračkami a dětskými židličkami. Jídlo je moc dobré (pizza, těstoviny, skvělé tiramisu...)


Pizzerie Siesta na Hanspaulce ulice Na pískách, Praha 6, k venkovnímu posezení na zahrádce je v létě k dispozici pískoviště. A v zimě přímo v restauraci hrací koutek s hračkami. Tratorie za Vinohradskou tržnicí mají místo ubrusu papír a na každém stole jsou voskovky, takže než přinesou jídlo, se děti ani dospělí nenudí


Bílá Labuť. restaurace v 5tém patře. Dětský koutek, skluzavka+kuličky, motorky. Hluk dětí nikomu nevadí. Výběr je samoobslužný a i pro děti se něco najde. Ceny příznivé.


TGI Fridays na Příkopech je prima personál připravený na děti, balonky a omalovánky, drobky a jiné na zemi


Koutek v Paláci Flora cena 29,- Kč za hodinu, dále se to stupňuje asi 5,-Kč za další půl hodinu. Je to, ale až od 3 let. Najdete ho nahoře v patře u jídla. Můžete tam sedět u stolečku, nebo si můžete jít třeba nakoupit Poříčská restaurace propojená s KFC www.kfc.cz Nekuřácké prostředí a pěkný dětský koutek. Na výběr je KFC a pro ty, kdo této stravě neholdují je v nabídce klasická česká kuchyně, minutky, saláty, ryby. Výběr je velký a ceny rozumné.


Restaurace Praha - Krč Proti IKEMu v ulici V Štíhlách je v posledním rodinném domku před paneláky, malá téměř rodinná restaurace a cukrárna U rybiček. Obsluha velice příjemná a dětský koutek má dost hraček i malou kuchyňku. V létě je možné sedět na zahrádce, kde je kromě hraček pro děti i malý dřevěný altánek.


Na východ od Prahy Grosseto http://www.grosseto.cz/ v Průhonicích není zde hřiště, ale uprostřed stolů je pěkný trávník a vždy několik dětí, které si spolu hrají,


Creperie U slepiček tel.: +420 267751097, Říčanská 89, Průhonice pro děti k dispozici pastelky a omalovánky,celé prostředí je hezké,na dvorku venku je kromě miniatur golfu taky pár houpacích zvířátek. Na WC k dispozici nočník,židle ke stolu atd. A které dítě nemá rádo palačinky,jak sladké,tak třeba slané?


DOLTON Ranch ve Svojeticích www.doltonranch.cz (cca 30km od Prahy) k dispozici mají pískoviště, houpačky a skluzavku i židličky. A ještě navíc vyjížďky na koních.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1478 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.