Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

kam v Praze s detmi ...

Autor: Gabcik+Žofka/02+Amálka/05 , 19.3.2005

od Hrabáčka - z diskuze ztaženo ...


Jenom jsem chtěla doplnit. v Metropoli na Zličíně je i Človíčkov taková kavárnička s obrovským prostorem pro děti na hraní, mají tam vozový park, 3 velikosti klouzaček, houpačky, hračky no prostě nádhera pro děti, dneska už tam i ohřejí v mikrovlnce donesené jídlo pro děti. Pro prťousky je to vhodné tak když sedí, ale musí se na dávat bacha, aby je ty větší děti nepřejely apod. Akorát pro maminy tam mají akorát dortíky, alkohol (nabídku alkoholu stále rozšiřují..)a kávičky všeho druhu, poháry mňam apod.


Studio Mami - max.kapacita dětí (program bez maminek) je 10 dětí, ale víc jak 5 se jich tam většinou nesejde, na program s maminkami jsme nechodily, ale je to tam moc fajn, zpívá se, cvičí, děti si pohrají, dle věkových kategorií rozvíjejí jejich zručnost apod., velmi individuální přístup a děti si vždycky domů neěco odnesou - co společně s tetama vyrobily.


Pak je ještě na Pze 5 - Lužiny, Bronzová ul. Dům dětí a mládeže (mám pocit, že stránky jako takové nemají, ale zběžné info by mělo být pod Phou 13), program maminky s dětmi do 3let, vždy út a čt od 9-11,30h; zpívání, říkanky s pohybem, hraní, apod. v út obohaceno o výtvarku. A je to cca od sezení až pojedu kolem mrknu se od kolika let. JInak potom pro větší děti mají různé kroužky...

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 2 čtenářů)
Zobrazeno doposud 1144 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.