Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
    

Patří do deníku

Špenátový nákyp

Moc ráda bych uvedla zdroj, ale už nevím od které z kamarádek jsem ho dostala s povolením zveřejnít ho mezi svými recepty

Autor: Norreen , 23.9.2005

Suroviny:



  • 1 balíček zmrazeného listového špenátu

  • 200 g vařeného uzeného masa

  • 2 lžíce másla

  • 3 vejce

  • 2 rohlíky

  • 2 - 3 stroužky česneku

  • mletý pepř

  • trochu mléka

  • sůl, tuk na vymazání a jemná strouhanka na vysypání zapékací misky


Postup:
Zmarazený špenát podusíme, scedíme a necháme okapat. V misce utřeme máslo a žloutky se solí, přidáme v mléce namočený a vymačkaný rohlík, špenát, nadrobno pokrájené uzené maso, rozetřený česnek, pepř a nakonec zjemníme pevně ušlehaným sněhem z bílků. Hmotu rozetřeme do tukem vymazané a strouhankou vysypané zapékací misky a v předehřáté troubě upečeme.

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Zobrazeno doposud 453 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.