Deníky Fotoalba Recepty Bazar Vzkazy
   Hlavní stránka deníků 

Patří do deníku

Sedačka - čištění

Autor: Flylady , 25.9.2005

Janna, Verunka 3


AHoj holky, nezlobte se, že vám sem vpadám, ale vy jste tu takové zkušené uklízečky :o), nevíte čím bych vyčistila sedačku? Máme béžovou! (když jsme jí kupovaly, tak jsme nepřemýšleli...:o/). Je to hladká látka, ale když to normálně čistím, dělaj se mi na tom takový mapy a tak, nevíte, čím to vyčistit? Jinak jí vyhodím a budu šetřit na novou, protože je fakt odporná......;o) Díky moc.


Hanka, 3 deti


ja mam sprej od REAM-Clean Care Teppich und Polsterreiniger. Sedacku mam tmavo modrou a nevycistila jsem ji . Svetle fleky mi tam stejne zustaly videt.


Jurina, Míša 3, Julinka 1


Já jsem koupila v DM Gumu na nečistoty (Schmutz - Radierer), je to ta jejich značka Profis. Navlhčí se to a pak se tím gumuje špína. Zkoušela jsem to na židličku s látkovým čalouněním. Nezmizelo všechno, ale rozhodně to prohlídlo. Ještě jsem neměla čas se k tomu dostat podruhé, třeba to sleze. Taky jsem tím gumovala prupiskové čárance na zdi, to šlo krásně dolů (i s barvou:-)). Jestli nikdo neporadí nic zázračnějšího, toto k vyzkoušení rozhodně doporučuju.







 Jarka+Kája3/00,Kamča12/02 


Já mám sedačku béžovou a postěžovala jsem si kamarádce(prodavačce nábytku)u které jsem jí koupila,že je nepraktická na čištění.Poradila mi,že oni v obchodě,když jim sedačku ušpiní nějaký zákazník,tak používají suchou pěnu na čalounění nebo na autopotahy.Já to teda ještě nezkoušela,ale co nejdřív vyzkouším:o)))))

Oznámkujte článek (jako ve škole)!
1 2 3 4 5
výborný nedostatečný
Průměrná známka: 1 (známkovalo 1 čtenářů)
Zobrazeno doposud 461 x.
Technická podpora: na této adrese. (C) 1999-2011 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.