ahojík, moje dcerka má hemangiom v prstíku - prostředníku - pravé ruky, má ho téměř 3cm v průměru, jsem z Ústí nad Labem a doktoři si nás přehazovali jako horký brambor. pak díky mé hodné dětské mudr která nás protlačila do pražské Motole přímo k paní primářce jdeme v září před konsilium na plastickou operaci na Královské vinohrady. vím co prožíváš protože v nemocnici tady v ul mi dokonce doktor řekl že to může být nádor málem mě to porazilo. navíc jak píšeš lidi jsou strašně zlí pořád posloucháme jak je to ošklivé a co to má na ruce. naučila jsem se stejnou oplácet protože malé jsou už dva roky a už začíná chodit a říkat že má veliký prstíček. šíleně se bojím té operace protože jak mi paní primářka řekla bude to hodně dlouhá a náročná operace:-(
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.