To sa tu pekne dlho nikto neukazal!No my mame ciastocne dovolenku za sebou Sisa ma 5 tyzdnov prazdniny v skolke tak sme boli tyzden doma teraz je uz druhy u nasich su v podhajskej zajtra pridu a od pondelka ide na tyzden k svokrovcom.Potom bude s nou tyzden tatino doma a potom uz zas skolka
) Sa na nu tesiiiim chyba mi tu je tu "hrozne" ticho bez nej.no a ptom pojdeme v septembri do Prahy na 4 dni.Chcem vas teda poprosit...dajte mi nejaky tip co si mame ist urcite pozriet...a teda aj z ohladom na nu lebo nejake muzea a dvojhodinove prednasky v galeriach nemaju zmysel...to by mi bojkotovala.Orloj vaclavak a metro si skusime mam zalusk na ZOO ale co este by sa dalo poradte.Velmi by ste mi pomohli prahu nepoznam a budeme mobilne iba dopravou cize bus metro elektricka a tak...a vlastne nohy
)Byvanie mam predbezne vyhliadnute na Prahe 3 na vysokoskolskych intrakoch/aj koli cene
/ a ideme len my dve tatino ide v tej dobe na F1 do talianska....tak dam plne na vase rady ak sa tu objavite a pomozete mi budeme obe velmi radi.