Romi jezdíš do hypernovy do JH tak mi tam dej peníze za korálky k Lence do květinářství a tím se naše cesty rozejdou Bude to tak nejlepší
Petro a pokud jsem podle tebe podlá tak si uvědom že než o někom něco takového řekneř tak si dojdi zamést práh a pak mluv o jiných . Já tedy asi chytřejší sem !!! Neurážím a tudíž vím asi víc něco o slušnosti .
A že mám ideálná dítě no to já vím že je chytrá ale né ideální .Umí tolik věcí co žádné dítě tady v Suchdole tak mám právo o ní mluvit že je chytřejší než ostatní !!! Tak si přeber ty slova které tu používáš a které píšu já a uvědom si jdo tu píše extrémy milá petro .Měj se fajn
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.