Ahojky, studovat se dá i teď. Takže svádět to na rodiče ať jsou jakýkoliv se mi zdá podlé. Romčo vymaž mě z deníčku díky. Romčo s tebou ráda pokecám, osobně si děláme srazíky s Adlen z Pelhřimova, tak třeba na sebe narazíme. Nemám sílu konkurovat Pavle, která je zde nejchytřejší a má nejgeniálnější dítě. Jo a pokud jezdí dítě na neurologii, tak určitě není zdravotně v pořádku. Mám i zkoušky se speciální pedagogiky, takže něco o tom vím, ale ty to určitě víš nejlíp jako vždy.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.