No to myslím že je režim klasika po obědě spinkat . A to že si děti neberou hračky to je už s rodičů to podle mně s režimem nemá nic společného to už jde s povahy rodičů do dětí.Lení od malička je mazánek jedináček ale je hodná nikomu hračky nebere a neubližuje když jí hračku berou ostatní tak jsme jí naučili že si má vzít jinou nebo mávnout rukou a jít si hrát s někým jiným .Je kliďas a hodná a ani jsme jí to moc neučili je to znás samo po rodičích povaha je znát stejná .Když vidím kamarádky kluka je o rok mladší než Lenuš a ten co deset minut tak scéna kvůli čemukoliv ale zase i ona mápovahu která je šílená a hlavně co má naše Lení oni hned kupují taky ,malej si s tím ani už nehraje ale musí vše . Máš taky peŤO PRÁCI KTERÁ JE JINÁ NEŽ MOJE .mÁ SVUJ UČEL A JE TO FAJN PRÁCE .Já tady pujdu zpět do fabriky skládat jističe a budu ráda že si s ženskýma pokecám odreaguji se ale nebude mně líto později opouštět práci právě naopak (O: byla bych ráda tak dva tři roky v práci a pak si jít od šílených směn a velkého kolektivu odpočinout k rodině. Já mám zase klídek na kávu ráno po snídani Lení kouká na pohádku a já mám pro sebe tak odinu v klídečku
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.