| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahoj Alčo, a kam teda Niky jede do těch lázní? Naše mamka se nedávno vrátila z Luhačovic, byla asi 14 dní doma a hned jsme ji vezli do nemocnice, uvolnili se jí hleny a ucpaly ji krk i nos, že sotva dýchala a několik dní nejedla, ona se totiž léčí na plicní fibrozu a to není moc hezká nemoc, ale která je, že jo? A ještě pro nekuřáka a má zničený plíce stejně, je to taky nemoc horníků a ještě na to není lék. No tak si teď v Praze poleží na kapačkách a kyslíku, sama doma by to těžko zvládla.
Jinak jsi mě potěšila, že si se mnou píšeš, snažím se sledovat i diskuzi na říjnovkách, ale přišla jsem tam dlouho a je tam hodně mamin a šíleně se mi pletou a prostě jsem tam nenašla nikoho na psaní.
A co tvůj synáček? Jaké dělá pokroky? Už se snaží lézt, nebo vstát sám?
Jo jinak ještě k Hanině - má od února rovnátka, jeden aparát na obě čelisti a nechce je vůbec nosit, první měsíc z nich byla nadšená a teď ji nutím, aby je nosila.
Taky jsem mírně naštvaná, protože jsem si před měsícem zamluvila lístky do kina, kde jsme s manželem nebyli 3 roky, vyjednala jsem s tchýní hlídání a ona mi teprve včera řekla, že jede na sraz do Liberce a zítra je to kino, takže jsme opět na vedlejší koleji, řekla jsem manželovi, že teda bude hlídat on a já pojedu s kámoškou, protože jsem furt jen doma, nemáme kdo by hlídal, manžel do večera v práci i víkendy a já potřebuju taky trochu oddechu. Jak je to u vás? Máš čas někdy jen sama pro sebe? Mě už se to dlouho nestalo.
To jsem si ulevila, teda...... hned mi je líp, měj se a krásný víkend bez bouřek a deště přeju.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.