| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Andrej,tak to je prima né;)No můj je to samé,také básní furt o klukovi,ale s naším štěstím to bude zase další baba:-DJá ti tak držím palečky aby jsi byla co nejdřív těhu,moc vám to přeju~s~.

Moje švarocka chtěla podstoupit taky umělé,ale nějak se jim to nevedlo,tak se na to vyprdla.Naštěstí ona má s prvního manželství dceru a švára taky.Vím že by rádi měli mimčo i spolu,ale bohuže.Tak třeba se jim to poede když to budou nejmíň čekat.Ale docela mě mrzí její chování,od té doby co se dozvěděla že jsem těhu se mnou nemluví.nechápu jí:(
Manža jede z práce,je tam přes víkend déle aby mohl jít ve středu na ten pohřeb.Já dnes nemusela vařit,měla jsem od včera svíčkovou,akorát jsem upekla buchtu a linecký koláčky,odpolko jsme šly ven a teď čučíme na telku.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.