Přidat odpověď
Šárko, tak mě teda není lhostejný žádný člověk, se kterým jsem kdy měla blízký vztah. Jak ba také mohl? Vždyť jsme si rozuměli, milovali se (přátelili), jsme osoby něčím spjaté už navždy. Mám to prostě jinak než ty. A chápu, že tvůj přítel považuje za samozřejmé, že pro bývalku něco udělá, když ona ho o to požádala. Zřejmě má proč - těžký kufr, současňák bez auta nebo času nebo zájmu, potřebu nějaké podpory, blízké osoby po návratu... co já vím.
Mi to přijde naprosto v pohodě. Jak tu někdo psal - pokud by takové žádosti byly opakované a časté, tak bych se zamyslela a dala tomu nějaká pravidla, ale čas od času člověk přeci může pomoci kamarádovi (kamarádce) jen tak, protože je k tomu zrovna nejvhodnější... co je na tom? Jo, kdyby jsi nevyšilovala, šel by s ní i na kafe. A co? Já bych se bála, že spíš tím majetnictvím a žárlivostí ho budu znechucovat, než že bych ho ztrácela tí, že ho nechám odvézt bývalku z letiště. Vždyť o nic nejde. Nežer se tím. Někdo holt nedokáže lidi, se kterými má "stejnou krevní skupinu" jen tak zazdít, protože už žije s někým jiným...
Předchozí