| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Šárko, tak mě teda není lhostejný žádný člověk, se kterým jsem kdy měla blízký vztah. Jak ba také mohl? Vždyť jsme si rozuměli, milovali se (přátelili), jsme osoby něčím spjaté už navždy. Mám to prostě jinak než ty. A chápu, že tvůj přítel považuje za samozřejmé, že pro bývalku něco udělá, když ona ho o to požádala. Zřejmě má proč - těžký kufr, současňák bez auta nebo času nebo zájmu, potřebu nějaké podpory, blízké osoby po návratu... co já vím.
Mi to přijde naprosto v pohodě. Jak tu někdo psal - pokud by takové žádosti byly opakované a časté, tak bych se zamyslela a dala tomu nějaká pravidla, ale čas od času člověk přeci může pomoci kamarádovi (kamarádce) jen tak, protože je k tomu zrovna nejvhodnější... co je na tom? Jo, kdyby jsi nevyšilovala, šel by s ní i na kafe. A co? Já bych se bála, že spíš tím majetnictvím a žárlivostí ho budu znechucovat, než že bych ho ztrácela tí, že ho nechám odvézt bývalku z letiště. Vždyť o nic nejde. Nežer se tím. Někdo holt nedokáže lidi, se kterými má "stejnou krevní skupinu" jen tak zazdít, protože už žije s někým jiným...

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.