Přidat odpověď
Dobře,ale bývalá mého přítele jela údajně do Anglie na pohřeb nějaké své známé nebo kamarádky.Vzhledem k tomu,že mému chlapovi volala už minulý týden a volala z Anglie,že nemá na taxíka,aby ji zítra odvezl z letiště domů,je to dost divné,ne?Za prvé,není mi jasné,proč se o to, aby se dopravila domů, nemůže postarat její poslední partner,s nímž žila nebo žije,ale zrovna ten s nímž žiju já.A za druhé,tak ona má na delší pobyt v Anglii a na to,aby se z ní dostala domů,už peníze nemá?Tak proč tam tráví tolik času?Chce mi snad někdo namluvit,že pohřeb v Anglii trvá týden a déle?A vůbec,proč si to nevyřeší se svým přítelem,ale řeší to s mým,aby se o ni postaral?Mně to tedy normální nepřipadá.Mimochodem v devět večer jezdí docela určitě z letiště i MHD a po Praze se dopraví kamkoli,když nemá na taxi.A na to aby jí pomohl se zavazadly se snad má nebo se může postarat ten její,ne?Proč zrovna můj?Protože se se svým posledním rozešla a uvědomila si,že s tím ex,který zrovna žije se mnou,to nebylo zas tak špatné?A to že on jí vyhoví vidím jedině tak,že mu rozhodně lhostejná není.
Předchozí