Přidat odpověď
No,nevím jestli je to špatné svědomí,asi bych to netvrdila,protože ne vždy je muž původcem rozchodu,takže nevím proč by měl mít vždy špatné svědomí.Já to vidím spíše tak,že jeho city k bývalé ještě nevyhasly,ani po těch letech.Ale nemůže mít jí,tak má jinou.Bohužel zrovna tuto situaci řeším.Bývalá mého přítele mu zavolala,jestli ji může vyzvednout na letišti a odvézt domů,že nemá na taxi.Což se mne ani trochu nelíbí,ona žije nebo ještě nedávno žila s někým jiným.Samozřejmě že přítel jí na to kývnul.Já si myslím,že když má na to,aby pobývala nějakou dobu v Anglii,kam údajně jela na pohřeb kamarádce,že by měla mít snad i na taxíka.A i kdyby ne,nevidím důvod,proč by to mělo zajímat mého přítele,zda má či nemá na taxi a jak se dopraví domů z letiště.Takže nyní se kvůli tomu hádáme,on pro ni má zítra jet a já to nemohu skousnout.Samozřejmě že vím,že kdyby mi s ní chtěl zahnout,může to udělat kdykoli jindy,nepotřebuje k tomu jet na letiště,ale vadí mi,že ona pokládá za samozřejmé,že on jí zajistí odvoz,a přítel zase za normální,že jí ten odvoz zajistí.
Předchozí