| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

diskuze se koukam hezky rozjela .. bohuzel na smutne tema cinskeho utlaku tibetu .. taky si - naivne - myslim, ze by cina pred olympiadou mohla podlehnout tlaku okolniho sveta, ale to jsem asi opravdu velky idealista. cina je svetova tovarna na vse, takze vlady vsech zemi budou dal tise mlcet a ze by senzacechtivi divaci, co si za velke penize nakoupili letenky a listky na olympiadu vse nechali propadnout a sli misto toho protestovat za svobodu tibetu? nedokazu odhadnout kolik jich to opravdu udela :-( ja osobne olympiadu nepodporim - a to se ma v hong kongu soutezit v nekolika disciplinach (strelba, jizda na koni ..).. ale urcite se chystam cinu navstivit a moc se na to tesim. to by pak clovek nemohl vyjet vlastne vubec nikam.

Petro z Hong Kongu!
tak to jste v hong kongu docela novackove - jen od listopadu .. uz jste zabydleni a usazeni? ..a spokojeni?
kam chodi tvuj starsi do skolky? ma vyuku v anglictine nebo bilangualni?
myslis, ze ovzusi je srovnatelne s prahou? mne pripadlo, ze by se vzduch dal krajet. bydlet budeme proto asi na jizni strane hong kongu, ale vyse najmu mi - uprimne - vyrazily dech..
jaka je ted situace kolem te zahadne chripky?? docela me to vylekalo - postehujeme se s malym miminkem, jeste ani neni proockovany :-(
pred dvema tydny jsme se jeli do HK podivat po bytech a trochu se seznamit s okolim a od naseho navratu je moje starsi holcicka porad nejak nemocna, kasle a ma zvysenou teplotu. tak prave premyslim, jestli to neni tim spatnym ovzdusim - tvoje deti jsou v pohode nebo take kaslou? pry jsou deti v HK dost casto nemocne :-(

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.