Ahoj holky můžu se občas přidat? Malého mám září 01. Chtěla bych trochu poradit. Jaký máte názor na odloženou šk. docházku našich zářijových ratolestí. Dal někdo odklad?Malej je 7. a trochu dříve.Porod omplikovanější. Připadá mě hodně lítostivý a někdy plačtivé chování jako holka.Nekomunikativní mezi ciz. lidmi. Mám strach ,že by mohlo dojít k šikaně.Jinak snahu ohledně učení má.Jdou mu písmena , počítání.Děuji za názor
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.