Taky jsem si říkala, že tu Danielka dlouho nebyl, no třeba nestíhá...
blivno mě dneska teda nepřešlo... se picnu, fakt už mě ty nevolnosti drtí :-( Teď mám chuť na lečo, tak si ho zkusím udělat... a to jsem si říkala, jak si dneska udělám pohodičku, na pedikůru jsem si došla, procházkou že půjdem ze školy, podíváme se na "naše" místa, kde už kvetou sněženky, krokusy,bledule... a dany mi tak vyprudila, že jsem myslela, že ji roztrhnu :
kapsu narvanou kapesníky, tak jí povídám, vyhoď to do nejbližší popelnice.Což učinila, ovšem i s gumičkou do vlasů, kterou měla v té kapse taky, kdyby si toho nevšimla, bylo to v pohodě, ala začala rundit, že tu gumičku chce vyndat, řekla jsem, že do popelnice rozhodně nepolezu a tak se vztekala, brečela, vyčítala, nemluvi a podovné skoro až dom. myslela jsem, že ji roztrhnu. Obyčejná gmička! Mám někdy pocit, že to dělá schválně a čím vác se snažím vysvětlovat (jsou tam bacily, žloutenka,gumiček máme spoustu a pod. ...) tím je to horší, tím víc ona se staví do opozice
A to jsem si říkala, jak mi ta procházka udělá dobře.. a nic... ve 16 jsem byla tak vyřízená, že jsem odpadla, a spala skoro do 6. Asi jsem musela naspat tu včerejší probdělou noc...a ro rozčílení s dany, neb mě to úplně bytostně vadí se s vlastním dítětem takhle dohadovat
Ale co nadělám? Musím doufat, že bude líp...