Ahoj holky, Kytko-tak ať se vás bacil co nejdříve pustí-my se zatím držíme, jinak kolem nás jsou nebo byli všichni taky nemocní. Reno-to víš, že Tě vezmeme mezi sebe-a já doufám, že mi na Proseči přibude nová kámoška:o), tady je totiž hrozně mrtvo-kromě Dity a ještě dvou holek tu vůbec nikdo venku není vidět. Jo a o tý Ciprový jsem to psala já-já k ní totiž s malou chodím-a nevadí mi ani tak Ciprová, jako to hrozný prostředí a vadí mi, že moc nedbají na hygienu v ordinaci a v čekárně. Jinak když si není s něčím jistá, tak Tě odešle k odborníkovi. Ale tu Foglovou každý chválí. A jak jste s bytečkem spokojený????
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.