Tak my rodičák měli nedávno. Paní učitelka většinou jen chválí. Mezi 4 očima s ní mluvil manža,protože já utíkala kojit. Takže jsem se toho moc nedozvěděla. Chlap na schůzce, hotové neštěstí.:-) Aspoň jsem nevyšilovala:-)))
Já bych ráda v neděli vyrazila na trhy do Brna. Sice Praha je Praha,ale stánky stačí i tady. V sobotu něco málo upeču, jinak mám objednáno.
A už zas mizím,ten malej čert dnes nějak nechce spát. Už řičí skoro hodinu.Velkej chrní jako dogouš:-)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.