Dobrý den,čekám první miminko a chtěla bych se zeptat kdy ucitim pohyby miminka a jak je poznám,mám strach aby to miminko tam vubec bylo,už jednu fotečku mám tak je jiste že tam je a navic už se dozvím esi je to holčicka a nebo kluk ale mam obavy píchá mě sem tam kolem pupiku a v podbřišku ,doktoři řikaji že je vše jak ma byt ale vubec nepřibiram zatím sem přibrala o dvě kila,,jestli stím mate někdo zkušenosti poradte mi prosim děkuji Irena 21let
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.