Já chtěla dnes jít na poštu něco poslat a je svátek :o)))
Nikol: Vytisknu si šablonu, sama bych to asi nezvládla.
Včera jsme byli v kauflanu malá viděla rohlíky a kříčí na celej kauf - PAPATÍ. A skoro u kas jsou brýle, já bych si jich ani nevšimla že tam nějaký jsou, manža jel s Klárkou já hledala opodál něco a slyším - BÍÉÉ (brýle). Ty jo to je kecka malá. Jak minule v Tescu viděla kopačáky a ztratila jsem se manžovi a slyšim zase z dálky BAJAJÁ (balón) a hezky jsem je hned našla :o)))) Jsem fakt ráda že jí to takhle povídá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.