Dobrý den Chtěla bych se poradit. Jsem v 30. týdnu těhotenství a pořád se mi opakují mykozy a plísnové infekce. Lékař mi tvrdí, že mi to způsobuje miminko. Tohle je moje třetí těhotenství a u předchozích jsem to nezažila. Musím na to každý měsíc brát nějaké léky, protože je to velice nepříjemné a bolestivé. Už jsem z toho opravdu neštastná, jen doufám, že až porodím, tak to aspon trochu zmizí, nejlépe úplně. Děkuji za odpověd a přeji hezký den
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.