Bože o miminko jsem se moc bála,ale chut byla vetši.Nepochopim tohle.Když se bojim nehulim.Zavřete se do skleniku a zapalte si tam a budte v tom 24hodin a uvidite jak vám bude.Já byla taky kuřačka a to silná,ale kouřit jsem přestala právě protože jsem se bála a miminko mi bylo přednější.A doktorka která porádí aby jsi si zapálila je kráva a nesvědomitá doktorka.Je to od matek kuřaček akorát sobecký a je jim přednější jejich blaho a né blahojejich ditěte.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.