Též jsem prodělala v těhotenctví cystu na vaječníku ale přišlo se na to až po porodu dítětě.V průběhu těhotenství jsem měla bolesti v břiše ale vyšetření na sonografii nic neukázalo,cysta musela být schovaná za plodem.Po porodu dítěte mi zůstala obrovská boule na břiše a okamžitě jsem do 1 měsíce šla na operaci kde mi byla odstraněna.Doktor mi vysvětlil že rizika tam byla prasknutí.Byla o velikosti grepu a rostla i s plodem dítěte.Myslím že jsem měla obrovské štěstí,že to takto dopadlo v té době mě bylo 19 let.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.