Dobrý den,
přidávám jednu zkušenost. Maja se narodila v listopadu 08, od prvního dne žádné problémy s kojením, přisála se okamžitě, mléka zpočátku nadbytek,pak se to krásně upravilo, ale bylo vidět, že v prsou mléko je. Přibývání na váze až do 10.týdne vynikající (opravdu jsem pouze kojila, bez jakýchkoli příkrmů), byla jsem šťastná. A pak, ejhle, další vážení a Maja nepřibrala za 14 dni ani deko. Už týden předtím jsem pociťovala vyschlá prsa, Maja se u prsu kroutila, ke konci kojení (které ale trvalo tak deset minut)tahala za bradavku. Tak jsem jí vždy odstavila,že už má dost, že "blbne". A to byl nejvetší problém, mléka začalo ubývat. Sice hlady nebrečela, pleny pročůrané i kakání v pořádku. Ale byl by to asi počátek konce kojení.S přikrmováním jsem nezačala,naopak jsem si začala vice všímat jak saje a tam byl problém - zapomněla, že prs není dudlík, na který jsem jí, bohužel, navykla. Dudlík už tři dny neviděla a učíme se znovu pít. Je to vysilující, ale stojí to za to! Takže hlavně nic nevzdávat. Přeji hodně zdaru!
Předchozí