Dobrý den. Chtěla bych se zeptat,před 3 roky jsem brala antikoncepci zhruba 2 a půl roku.Snažíme se s přítelem o miminko,ale marně.Může to být stále vlivem antikoncepce,nebo může jít o jinou poruchu a měla bych navštívit svého lékaře?Menstruační cyklus se mi občas spozdí o 3 dny.Mívám i bolesti.Jednou jsem menstruaci neměla a v následujícím měsíci jsem měla menstruaci 2x .Dříve jsem byla na léčení,menstruaci jsem neměla 4 měsíce po příjezdu z dovolené.Děkuji za případnou odpověď.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.