| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Mila Hanko,
divila byste se, kolik dostavam zadosti o zaslani neceho....je to unavne. A neni to jen tak verejne, ale primo na mail a ze se nekteri jen tak nevzdavaji a jsou otravni. To, ze jsem to vztahla na sebe...japonske knihy, kolik tu je zen z Japonska aktivnich na tehle diskusi? Ja a tim to konci.
A to ze mam casu dost, mozna jsem financne zabezpecena atd., ale zde je zivotni styl velice odlisny a zeny na materske nemaji moc volneho casu, nestezuju si, vybrala jsem si tento zivot, zvykla si a vyhovuje mi, ale naucila jsem se byt neduveriva a i v dobre mire sobecka, jen tak tu clovek prezije. No a ten nedostatek pokory, no tlacili to do me rodice horem spodem, ale neuchytilo se to. Ambiciozni jsem, nechci zustat doma naporad...deti rostou a v teto zemi je vysoka skola nezbytnosti. Mne nikdo dite nehlida, takze jakekoli aktivity musim skloubit s detatkem. Aby tu nekdo nemel predstavu, ze zabezpecena zena v Japonsku ma chuvu a lita po nakupech, zajde si na cviceni, do jazykovky a tak. Je to tu proste jine, muzi zde pracuji mnohem delsi dobu nez je tomu v Cesku a zeny delaji vsechno, protoze to jinak nejde. A nektere tu pracuji, k tem mam opravdu uctu.
Ale vsimla jsem si, ze nekdo mene neprijemny se vam uz ozval, tak snad sve vytouzene knizky brzy dostanete.
A ja se poucila a priste uz radsi reagovat nebudu vubec.
Preji hezky den
Petanda

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.