Přidat odpověď
Ahoj Petruš,
tebe už jsem také dlouho neviděla, "aspoň virtuálně", protože osobně už je šance opravdu minimální. My měli v sobotu štěstí, když jsme se vypravili do lesoparku, že se vítr celkem utišil a ani nepršelo. Až k večeru nás chytila jedna přeháňka, ale to spadlo pár kapiček, tak to jsme tam přečkali, ani to nezkropilo prach. Ba naopak se tam trochen uvolnilo a malá si mohla řádně užít lanovku. Potom přišla jedna větší přeháňka a to už jsme byly v autě a čekali na taťku a to bylo vidět, že to bylo pouze lokální, protože jsme sjeli z kopce dolů a tam nebylo po dešti ani vidu.
Miminkovský věk jsem si neužívala já, jak to bylo u ostatních netuším. Sice Aluška byla také hodná, ale občas jenom přeci zabrečela, je fakt, že nás ze začátku hodně trápily větříky. Na UM jsme byly též, malé moje mléko nestačilo a já byla i na jednu stranu radši, protože mě přišlo, že ať jsem snědla cokoliv, vše jí vadilo. Takže vlastně se nám tím vyřešily i ty větříky. Štěpánka je fakt pohodová, bylo to na ní vidět už v MC, jen tak něco jí nerozházelo, slyšela jsem ji plakat snad jen jednou nebo dvakrát. On ti to vynahrazuje za Štěpánku Vítek, je to stejný diblík jako Aluša, ta chvíli nevydrží v klidu. Pořád vymýšlí nějaké blbiny. Měj se krásně a ukaž se tu častěji. Až půjdete do vily pozdravujte to tam od nás. Ahoj V.
Předchozí