Podobně jako Alžběta chci přispět svou zkušeností. I já jsem jako prvorodička porodila syna 4550g a 55 cm bez jakýchkoliv léků, porod byl vyvolaný (tabletkou) a od prvních stahů za sedm hodin byl syn na světě. Nastřižená jsem byla minimálně a neměla jsem problém od první chvíle sedět, narozdíl od jiných maminek. Teď jsem těhotná podruhé a všem říkám, že pod 4 kila nejdeme:-) Moje máma porodila tři děti a říkala, že porod je těžký vždy, nehledě na velikost miminka (já s jedním bratrem jsme měli cca 3,6kg, druhý bratr měl 1,2kg)
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.