No tedy, tak to ti alespoň můžu radit. Ale třeba to bude něco jiného. Každopádně my jsme je všechny včera vyloupali. Koupila jsem v lékárně znecitlivující krém Emla a tím to podle návodu natřela na půl hodiny a pak jsem je všechny v pohodě vyloupala. Nikču to opravdu vůbec nebolelo, tak teď jen hlídat aby se zase nějaká neobjevila. Doufám, že se mi podaří jich zbavit. Co jsem četla na diskusi o bradavicích tak s tím většinou všichni bojují dost dlouhodobě. Každopádně určitě počkej na názor dr jestli to jsou opravdu ony nebo ne, aby jsi chudinku Sany zbytečně netrápila.Jinak ta diskuse o bradavicích je tady, tak zkus juknout: http://www.rodina.cz/scripts/diskuse/novep.asp?z_podkategorie=no&id=120&pg=1&string=&monthadd=&monthfrom=&yearfrom=
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.