Přidat odpověď
Nikča má ekzém od 3 týdnů. Každý den jí celou namažu Excipialem U Lipolotio, koupu jí obden, protože voda jí také vysušuje kůži a koupu v olejové koupeli Linola. Když se jí udělají červené flíčky ekzému tak mažu bepanthenem nebo vitamínovou mastí několikrát denně a když jí to začne hnisat a je to opravdu ošklivé tak také používám tu hormonální mast. Ale to už fakt musí být hodně hrozné.
Jinak mi na kožním dr řekla že nika má molusku. Jsou to malé virové bradavičky. Prý se to docela těžko léčí a hodně se to vrací. Našla jsem diskusi o bradavicích a celý den do ní čučím. Dr mi na to dala nějakou vodičku kterou to mám potírat, tak jsem to natřela a až potom si přečetla, že se to má dát opravdu jen na tu bradavičku. Jsem fakt debil, protože jsem jí tím parádně poleptala kůži chudince.
co jsem četla , tak to skoro u nikoho nemělo nějaký zvláštní efekt. Co mě tam nejvíc zarazilo, že dětem je odstaňují v narkoze. Já tedy nevím, ale dát kvůli bradavičkám narkozu mi přijde docela hrozné. Zatím jsem nikče odstranila 3, prostě je budu takhle postupně odstaňovat, ostatní mazat tím roztokem, ty odstraněné desinfikovat. To je dle názorů hodně maminek asi tak nejlepší řešení. Ještě jsem manžovi poslala seznam různých doporučovaných preparátů. Také zkusím homeopatika. Jinak tam také doporučuji různou přírodní lečbu jako třeba tinkturu z česneku a propolisu, ale nika je na téměř všechny používané přísady alergická, takže tohe nemůžeme zkoušet. Jsem z toho docela hotová :o( nevypadá to moc dobře. Má jich asi 30 v podpaží a postupuje to po celém pravém boku až k pasu.
Předchozí