| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Ahojte maminky,
tak jsem po dlouhé době opět zde a moc vám všem děkuji za informace a zkušenosti.
S Davídkem jsem dopadla tak, že v lednu dostal další injekci DepoMedrolu do víčka. Zezačátku bylo opět zlepšení, ale netrvalo dlouho a víčko opět začalo více natékat. Proto mi bylo MUDr.Faberovou navrhnuta léčba kortikoidy celkově, i když jsme se tomu zuby nehty bránili. Toto úterý 27.2. (kdy má Davídek 7 měsíců) máme do dětské nemocnice opět nastoupit a léčbu hned ten den zahájí a pokud bude léky dobře snášet (prednison myslím), tak nás po třech dnech pustí. No jenže!!! V týdnu se mi ozval ozval vzdálený příbuzný mého manžela, který je onkolog v pelhřimovské nemocnici, že se mu léčba kortikoidy u tak malého dítěte nazamlouvá (no to snad nikomu, že) a že se pokusí zjisti, zda-li není v ČR pracoviště, které hemangiomy laserem odstraňují. Mám se pokusit tedy o oddálení nástupu do nemocnice. No zítra tam budu volat a něco vymyslím, ale nevím, jestli za ten jeden týden něco stihnu vyřešit.
Co se týče té angiografie- už mi Faberová také vysvětlila oč jde. Také jsme toto vše konzultovali na rekonstrukční chirurgii v Bohunické nemocnici v Brně s MUDr.Vokurkovou a ta by popř. operovala až by malej měl 1rok. A hlavně až by se vidělo, jak zabrali kortikoidy. Ale o laseru tady opět nepadla řeč.

A hlavně co jsem chtěla- jedna maminka (Slovenka)tady psala o tom, že jste Prednison taky brali a poté byli ještě na laseru v Olomouci. Je možné k tomuto napsat něco více? Jak jste na léky reagovali, jaká je úspěšnost laseru atd. A pokud ještě máte kontakt do té Olomouce?
Taky moc moc děkuji tobě, Báro. Taky jste si prošli svým,že. Hlavně aby už jste nemuseli lítat po nemocnicích a doktorech a naše dětičky byli zdravé. Taky díky za mail.adresu, určitě napíšu, mám milion dotazů.

No zkrátka to není jednoduché a já už sama nevím, jak postupovat co nejšetrněji k Davídkovi. Každopádně tento týden budu toto jen řešit a řešit a řešit a snad už se k něčemu dobereme. Pokusíme se tomu Prednisonu vyhnout a snad se mi podaří zjistit nějaké info o laser.pracovišti u nás v ČR.

Všem vám, holky, ještě jendou moc díky a pište dál, jsem za to moc vděčná.
A jinak pohlazení vašim dětičkám
Katka a Davídek

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 8-7= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2024 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.