Přidat odpověď
Díky Petando za další info. Trochu jsi mě s tím topením uklidnila. Teď je takové hloupé období, děti jsou ve školách a školkách hodně marod a tak nám to vychází, že Max chodí 2 týdny do školky a pak se týden z toho léčí. Naštěstí jsou to jen rýmy, tak se to dá za týden doléčit a frčí znovu. To víš, tak mám trochu obavy, aby to nebylo horší než tady. Už se určitě těšíte na jaro, co? Já moc. Mám ráda zimu, ale se sněhem a ne takovou nijakou, jaká je letos. V Japonsku je prý zima příjemná, vyčetla jsem, že je tam hodně slunečno, potvrdil to i manžel, když tam teď byl a celý týden bylo nádherně.
Ryby nám v jídelníčku trochu chybí, věřím, že v Japonsku si člověk na ně rychle zvykne, hlavně když je umí chutně připravit. Na tohle bych se celkem těšila. Děti mají ryby rády, jen je neděláme moc často.
Ptala jsem se manžela, kde by jsme bydleli, tak to nakonec vypadá, že přímo v Tokyu, aspoň takhle bydleli i bývalí kolegové, co tam byli třeba z Francie, atd. Pro manželky i děti je tak prý více možností, co podnikat, mít se s někým setkat, školky, atd. Mimo město by jsme se už asi hůř domlouvali. Tak zatím, H.
Předchozí