Přidat odpověď
Hezké odpoledne, my zatím nemáme ještě ani 1 očkování (mám koupenou Hexu) - tentokrát ne kvůli ekzému, ale kvůli rýmě nám to dr. odložila o další měsíc. Taky mi doporučila kojit plně do konce 7. měsíce. Příkrmů se taky děsím.
Jitko, nedělala bych si hlavu z toho, že nedostanete očkování ve 3 měsících, malý má 6 měsíců a je doteď bez očkování. Přesně jak píšeš, je třeba zjistit příčinu a nejenom léčit následky.
Michalo, co se týká "hypoalegrenní stravy" - tak já nejím žádné mléčné výrobky (ani zakysané - i ty vadily), vajíčka, ovoce (např. pomeranče, broskve, - nově ani banány - to mě dost překvapilo, že i ty začaly malému vadit, apod.), koření, cibuli atd. a snažím se co nejvíc omezovat "éčka". Zlepšení taky nepřišlo hned - tuším, že to trvalo dýl než 1 týden. Ještě předtím jsem zkoušela vynechávat jen jednotlivé potraviny, než jsem přišla na to, že jich musím vynechat velkou spoustu a teprve pak se dostaví nějaké zlepšení, chce to hodně trpělivosti. Zkus třeba i změnu pracího prášku, vynechat aviváž (pokud používáš), némě časté koupání apod.
Předchozí